U suradnji sa Istarskom kreditnom bankom našim korisnicima nudimo najpovoljnije kredite!

24/12/2018
Blog
Jelena Tucić
U suradnji sa Istarskom kreditnom bankom našim korisnicima nudimo najpovoljnije kredite!

Zahtjevi današnjih turista neprekidno rastu pa iznajmljivči traže najpovolnjnije načine da sebi olakšaju i uvećaju posao, sa ovim ciljem je BeeRent tu za Vas!

Kvalitet smještajnih kapaciteta, uređenje, bazen, klima uređaj, satelitska oprema samo su neki od faktora koji pomažu da objekt bude upotpunjen. Povećajte kvalitetu svojih smještajnih kapaciteta već danas, u uz ponudu kreditnih linija za iznajmljivače koje smo pripremili za Vas. 

U suradnji sa Istarskom kreditnom bankom Umag, BeeRent nudi svojim korisnicima kredite za iznajmljivače po najnižim kamatnim stopama! Za naše korisnike koji su zainteresirani za kratkoročne ili dugoročne kredite, obezbijedili smo najbolje uvjete, za prve tri godine fiksna kamtna stopa iznosi samo 3%!

Krediti za građane iznajmljivače mogu se iskoristiti za kupovinu, izgradnju, dogradnju, nadogradnju ili adaptaciju turističkih smještajnih kapaciteta i njihovo uređenje i opremanje, kupovina zemljišta u svrhu izgradnje turističkih smještajnih kapaciteta za djelatnost iznajmljivanja, te izgradnju bazena. Druga namjena kredita jeste uređenje okoliša te kupovina opreme, namještaja i slično u svrhu uređenja turističkih smještajnih kapaciteta.
Još jedna olakšavajuća okolnost jeste što krediti nemaju naknadu za obradu zahtjeva niti imaju depozit!


BeeRent korisnici zainteresirani za neku od kreditnih linija za registrirane iznajmljivače mogu se obratiti timu Istarkse kreditne banke na email callcentar@ikb.hr, ili na telefon pozivnog centra +385 52 702 400, u email je potrebno uključiti i letak, tj. dokument koji možete preuzeti na dnu ove stranice, kako biste ostvarili ove povoljne uvjete!

Za detaljnije informacije o kreditima građanima iznajmljivačima možete preuzeti dokument kreditnih uvijeta na dnu stranice, ili kliknite na link ispod: 

KLIKNITE OVDIJE

Vaš BeeRent tim.